Diensten

Binnenschilderwerk

De kwaliteit en details van je schilderwerk binnenshuis bepalen in hoge mate de sfeer. Met warme landelijke tinten creëer je rust en gezelligheid, met de trendy betonlook ga je terug naar een ruige basislook.

Maar goed schilderwerk zorgt voor meer! Denk aan hygiëne, afwasbaarheid en bescherming. Je creëert het allemaal met het juiste schilderwerk.

ACG adviseert je graag bij de legio mogelijkheden en laat je op verzoek zien hoe het er ongeveer uit komt te zien met geavanceerd ingekleurd fotomateriaal.

Het binnenschilderwerk kwalitatief aanpakken heeft ook invloed op het buitenschilderwerk. Zet het houtwerk en de wanden stevig in de verf, en je kunt jaren vooruit. Denk aan de wanden, de plafonds, de ramen en deuren. Maar natuurlijk ook trappen, aftimmeringen en kozijnen. Maar ook glas en tegels zijn perfect te schilderen. Zowel handgeschilderd als met efficiënt spuitwerk zorgt ACG voor een fantastisch mooie ruimte om prettig in te wonen en werken.

_DSC0774
_DSC9312
_DSC9291

Buitenschilderwerk

Goed onderhoud is het behoud van je pand of woning. ACG is bouwkundig zeer goed op de hoogte. Bijvoorbeeld bij het tijdig signaleren van risico’s op vochtproblemen. Denk aan omtrekspeling bij ramen en deuren, waar vocht vrij spel heeft. Deskundig advies en inventieve oplossingen zorgen voor subliem buitenschilderwerk.

Kleuradvies

Natuurlijk adviseert ACG je graag als het om kleurkeuze of nuance gaat. Vind je het toch lastig, dan kleurt ACG een foto van jouw pand in met de kleur van je keuze. Dit geeft een goed beeld van het eindresultaat.

Meerjaren-onderhoudsplan

Goed onderhoud geeft je rust. Het betaalt zich dubbel en dwars terug. ACG werkt met een meerjaren-onderhoudsplanning. ACG begroot wat je per periode kunt verwachten aan onderhoud en waar je verstandig aan doet. Geen nare verrassingen! In het plan staan ook inspecties. Bedoeld om het onderhoud te monitoren en de kosten in de hand te houden.

Nazorg

Bij iedere schilderopdracht biedt ACG een gratis een inspectie aan na 2 of 3 jaar. Je krijgt een update van de conditie van het schilderwerk. Bovendien schat ACG in op welke termijn je pand of woning weer een schilderbeurt nodig heeft.

_DSC1471
_DSC9330
_DSC1434

Decoratieve wandafwerking

Fantastisch werken en wonen? Met decoratieve wandafwerking bereik je fenomenale effecten. ACG kent de technieken en adviseert je graag.

Een greep uit de expertises:

  • Kalkverftechnieken, aangebracht met kwast of spaan.
  • San Marco Continuo: betonlook/beton ciré, waterbestendig dankzij een componentencoating. Ook toepasbaar in badkamer en toiletruimte.
  • San Marco Polo Luxury. Een kwasttechniek met een verf met een korrel en/of metallic glinstering.
  • Origineel idee? ACG gaat ermee aan de slag. Van marmer- hout of metaalimitatie tot roesteffecten. Kom maar op!
_DSC9417
b23da632-0fb6-4c12-9c89-08ea5a3993f8
_DSC9208

Behang

Overtref je verwachtingen met behang. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, in alle stijlen en sferen. Denk aan:

  • Glasweefsel behang, solide en in alle kleuren te texen
  • Vescom vinyl behang, milieuvriendelijk, duurzaam en hygiënisch
  • Patroon behangen
  • Fotobehang
6aaf8801-8ecd-4bcb-8ee0-41e2e659a852
_DSC9172
IMG_4233

Reparatie houtrot/ houtdeelvervanging

Een echte schildersklus is het repareren van houtrot of houdeelvervangingen. Vakmanschap waar we glaslatten, kozijnstijlen, dorpels of andere rotte delen vakkundig repareren.

De door rot of schimmel aangetaste houten delen frezen we uit en behandelen we met een sterke primer. Daarna vullen we deze met componenten epoxyplamuur, een plamuur met een hoge waterdampdichtheid en chemicaliën bestendig. De merken waar ACG vooral mee werkt:

  • Repair care (toonaangevend in kwaliteit, verwerkbaarheid en duurzaamheid)
  • Renovaid (betaalbare kwaliteit)
ceaae3a8-53cc-4abe-82b1-4f500eb5ec3a
c0212526-bea2-4418-b1df-2c7b8844eaf0
f916a9cf-8e0f-4052-99e8-faccaef7d700

Spuitwerk

Spuitwerk geeft een superstrak resultaat! Bovendien kan het, afhankelijk van de situatie, voordeliger zijn en tijd besparen. ACG is expert in dit kwalitatieve spuitwerk. Qua techniek, mogelijkheden en afwerking.

De spuittechnieken die ACG toepast zijn airless spuiten of lucht-ondersteunend spuiten. Naast muurverven, spuiten we ook lakken op uiteenlopende onderdelen zoal wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Dat gebeurt uiteraard op locatie. 

Vraag advies, ACG licht je graag in of spuitwerk voor jou de ideale oplossing is.

AngeloHellmig_PJF0354
AngeloHellmig_PJF0343
_DSC9978