ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Met een eigen team medewerkers en een netwerk aan vakmensen om zich heen, legt hij de basis voor het kwaliteitsschilderwerk waar hij voor staat. Samenwerken blijkt een formule die werkt! Zowel voor de medewerkers die iedere dag weer enthousiast aan het werk gaan, als voor de klanten van ACG die daardoor prettige mensen met passie voor hun vak over de vloer krijgen. Mensen die samen de mouwen opstropen en aan de slag gaan om mooi werk te leveren. 

Hier staan wij voor

Medewerkers met vakmanschap

Precies en zorgvuldig, op het perfectionistische af

Klantgericht adviseren en luisteren

Eerlijk, oprecht en integer handelen

ACG schilders- en Totaalonderhoud valt op 

Angelo viel, na een aantal jaren bij de marechaussee, voor het schildersvak van zijn oom. Uit de gestage groei die het bedrijf sindsdien doormaakt blijkt dat een goede keuze. Opvallen in de markt door eerlijk en behulpzaam te zijn én net dat beetje harder te lopen voor de klanten. Klanten die kunnen rekenen op een duidelijk aanspreekpunt en eerlijke afspraken. Want klanten willen weten waar ze aan toe zijn. Afspraken nakomen om de klant die wauw factor te kunnen geven waar ze op rekenen. Daar worden de mensen van ACG dan ook weer blij van. 

Angelo Hellmig

Eigenaar ACG

Klanten die kunnen rekenen op een duidelijk aanspreekpunt en eerlijke afspraken. Want klanten willen weten waar ze aan toe zijn.

Met plezier met elkaar omgaan

Op een plezierige manier met elkaar omgaan is daarbij de basis. Dat geld voor het ACG-team maar ook voor klanten, leveranciers en de vaste partners waarmee wordt samengewerkt. Ambitie, meesterschap en eerlijk zijn, dat zijn dan ook de kernwaarden van het bedrijf. Dat heb je namelijk nodig om met voldoening en plezier het werk te leveren waar ACG voor staat. 

Plannen smeden en doorontwikkelen

Het vertrouwen van opdrachtgevers en een ijzersterk team zorgen ervoor dat de dromen van Angelo worden gerealiseerd. Het bedrijf maakt een turbogroei door. Het aantal medewerkers en opdrachten groeit continu door. Dat het met het vakmanschap wel goed zit is wel duidelijk.

Samen met het team worden trends en productontwikkelingen op de voet gevolgd. Duurzaam onderhoud door te werken met de meest verantwoorde producten om langdurig resultaat te waarborgen. Het ACG onderhoudsconcept sluit daar naadloos op aan. Want onderhoud vraagt jaarlijks aandacht. Dat voorkomt slijtage en onnodige hoge en onverwachte kostenposten voor woningbezitters en vastgoedeigenaren. 

Gouden Handjes!

Opdrachtgever
Boerhaavestraat, Tilburg

Een particuliere opdrachtgever aan de Boerhaavestraat in Tilburg steekt de complimenten niet onder stoelen of banken. Ondanks de krappe tijd van slechts een maand om het binnen schilderwerk uit te voeren, was de woning op tijd klaar om te verhuizen en zette onze onderhoudstimmerman zijn gouden handjes in.
Zoals de opdrachtgever zegt; ‘ Wat een fijne club mensen! Wij zijn niet alleen heel tevreden over het schilderwerk maar ook over het actief en oplossingsgericht meedenken. Toen na het uitbreken van de ingebouwde gaskachel nogal wat extra werk nodig was bijvoorbeeld. Van de plinten, het extra stucwerk tot het ophangen van de raambekleding. Ze dachten met ons mee en zorgden ervoor dat alle werkzaamheden op tijd klaar waren. Snel schakelen, strak plannen en echt vakwerk leveren. Echte toppers van schilderwerk tot totaalonderhoud. Met recht vakmannen met gouden handjes. “

“We merkten eigenlijk direct al het verschil. Angelo kwam diverse keren langs voordat er een offerte lag in plaats van snel een prijs te overleggen. Er werd serieus werk gemaakt van onze aanvraag en het in kaart brengen van de onderhoudskosten voor de toekomst.

De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid verlopen. We werden continu op de hoogte gehouden en geïnformeerd, ook als er onverhoopt nog een klein probleem werd geconstateerd dat verstopt zat onder de oude lak. We kijken uit naar de langdurige samenwerking met ACG Schilders en Totaalonderhoud en verwachten niet meer voor verrassingen te komen staan. Mooi toch, als onvoorziene onderhoudskosten verleden tijd zijn.” Aldus Rob van Poppel.

Projectleider Marion van der Aa; “Het mooie van dit project is dat de uitvoering exact is geraakt zoals de bedoeling was. Alle partijen zijn razend enthousiast. De medewerkers van ABND in Breda ervaren het als een cadeautje om in zo’n prettige en inspirerende omgeving hun werk te kunnen doen. Gasten zijn enthousiast over de gecreëerde sfeer en beleving. 

Het werken met ACG was fantastisch. Zelfs als het even niet volgens plan verliep bleven ze continu meedenken in oplossingen. Angelo en zijn team waren erg betrokken en toegewijd in dit project. Proactief, denken in oplossingen en flexibel ingesteld. De borrel die bij ons werd georganiseerd voor deze topprestatie was dan ook dik verdiend.” 

“Wij schilderen alleen met ACG, want daar kunnen we op vertrouwen. We weten precies wat we kunnen verwachten en hebben achteraf nooit gedoe met klanten omdat er iets niet in orde is.” Kevin Wijffels, directeur bij Wijffels kantoorinrichters is er duidelijk over. In ACG vindt hij een professionele partij die hij graag inschakelt bij complete projectinrichtingen voor de opdrachtgevers van Wijffels kantoorinrichters. “Dat is een kwestie van vertrouwen” vertelt Kevin. 

De jarenlange samenwerking met ACG staat garant voor vakwerk en tevreden klanten. “Met ACG komt het gewoon altijd goed. Ze hebben net als wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Er is nooit gedoe en van losse eindjes, daar houden we allebei niet van.” Aldus Kevin.

“De snelheid en toegankelijkheid van Angelo vallen op. De communicatie is duidelijk, deskundig en transparant. Doordat de status van de diverse zijdes van het pand wisselend waren, kwam er ook een specifieke aanpak die elke onderhoudsstatus vereiste.” Vertelt Tom.

“Zowel in het offertestadium als gedurende de uitvoering valt ACG positief op t.a.v. andere onderhoudsbedrijven. Of het nu gaat om de medewerkers op kantoor of de vakmannen op de klus, de communicatie, vakmanschap en betrokkenheid is een echte pré.

Het was de eerste keer dat we samenwerkten met ACG. Kiezen voor kwaliteit blijkt met ACG een goede keuze. Een volgende keer zullen wij deze professionals zeker opnieuw vragen om deel uit te maken van het onderhoudsteam. Ze gaan zorgen voor een jaarlijkse inspectie en wij komen niet meer voor verrassingen op het gebied van onderhoud te staan.” aldus Tom Schreurs.

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251