ACG
4.8
powered by Google
js_loader

De voordelen van een professioneel schildersbedrijf voor VvE

Je zoekt een goede balans tussen prijs en kwaliteit, maar het vergelijken van verschillende offerte kan tijdrovend zijn. Met ACG Schildersbedrijf kies je voor schilders die gaan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Profiteer van de volgende voordelen:

  • Ervaring met (grote) wooncomplexen: door onze ervaring weten we om te gaan met de complexiteit van het schilderen van grote wooncomplexen
  • Flexibele planning: timing is alles, zeker bij grotere projecten. Wij passen ons aan, aan gewijzigde planningen en onvoorziene omstandigheden
  • Kwaliteit: onze gediplomeerde schilders werken met duurzame verf van topmerken
  • Onderhoud: we bieden niet alleen kwalitatief schilderwerk op korte termijn, maar ook onderhoudsopties voor de lange termijn
  • Transparante offertes: een VvE heeft een beperkt budget en er moet verantwoording worden afgelegd aan de leden. Daarom stellen we van tevoren een duidelijke offerte op
  • Specialist op het gebied van planmatig onderhoud: we verzorgen MJOP’s (meerjaren onderhoudsplanningen)

Dit zijn onze vakgebieden

Binnen- en buiten schilderwerk

Schilderwerk van kozijnen

Behangwerk

Stucwerk

Onderhoudstimmerwerk

Glas zetten

Ervaren schilderbedrijf voor VvE: onze werkwijze

In de eerste fase komen we langs om de werkzaamheden te inspecteren. We nemen samen de eisen van het project door en we stellen een werkplan op. Hierin leggen we ook een planning en het budget vast.

Het gehele proces staan we voor je klaar. Van advies voorafgaand aan het schilderwerk, tot het onderhoud gedurende 10 jaar na het schilderen. En ook tijdens de werkzaamheden blijven we communiceren om ervoor te zorgen dat het project volgens plan verloopt. Mocht er iets veranderen aan de eisen van het project of komen er onvoorziene uitdagingen op ons pad? Dan passen we de planning aan om zo het project tot een goed einde te brengen.

Veel gestelde vragen

Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met VvE’s en grote wooncomplexen. We bieden een totaalpakket aan diensten, van initiële inspectie tot nazorg, en we zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam schilderwerk.
Ja, wij bieden een uitgebreid onderhoudsabonnement aan gedurende 10 jaar na het schilderen. Dit omvat jaarlijkse inspecties en onderhoudswerkzaamheden om de levensduur van het schilderwerk te verlengen. Denk hierbij aan het herstellen van een inbraakschade of het herstellen van een klemmende deur of raam.
We begrijpen dat projecten kunnen veranderen of vertraging kunnen oplopen door onvoorziene omstandigheden. Daarom werken we nauw samen met het VvE-bestuur om een planning op te stellen die ruimte biedt voor aanpassingen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of het budget.

Project

Tom Schreurs, de voorzitter van VVE De Eilanden was voor het onderhoud van Woongebouw Bernini in Breda op zoek naar een schildersbedrijf dat kwaliteit levert maar niet TE massaal is. Hij vroeg ons om een voorstel voor het buitenschilderwerk van dit woongebouw dat volledig omgeven is door water. Doordat het gebouw in een U-vorm was gebouwd hebben zij te maken met diverse weersinvloeden die het onderhoud van het gebouw beïnvloeden.

Onze schilders: ervaren, klantgericht en professioneel

Onze schilders voor VvE zijn niet zomaar vakmensen. Ze zijn ware ambachtslieden met een passie voor wat ze doen. Met jarenlange ervaring in het werken met VvE’s, begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften van dergelijke complexe projecten.

Onze werkwijze is erop gericht om zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de bewoners. We plannen zorgvuldig, communiceren openlijk gedurende het gehele project en we werken efficiënt, zodat het project soepel verloopt van begin tot eind.

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251