ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Kies voor professionaliteit

In de zorg kan je je geen half werk permitteren. Daarom is het kiezen voor een professioneel schildersbedrijf noodzakelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Kwaliteit en ervaring: met 30 professionele schilders in dienst zorgen we voor een kwalitatief en duurzaam resultaat
 • In een zorginstelling staat veiligheid voorop: we hebben ervaring met werken onder veilige omstandigheden en we houden de hygiëneregels van het zorgcomplex in acht
 • We werken enkel met topmerken: we maken gebruik van duurzame verf van hoge kwaliteit. Naar wens houden we ook rekening met het type verf. Kies bijvoorbeeld voor een gemakkelijk te reinigen verf
 • We veroorzaken zo min mogelijk overlast: zorginstellingen zijn 24/7 in bedrijf. Wij gaan flexibel om met roosters en plannen de werkzaamheden zo dat er minimale overlast is
Neem contact met ons op
Wie ben jij?
Hoe kunnen we je bereiken?
Waar woon je?
Waar kunnen we je bij helpen?
Type werkzaamheden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit zijn onze vakgebieden

  Binnen- en buiten schilderwerk

  Schilderwerk van kozijnen

  Behangwerk

  Stucwerk

  Onderhoudstimmerwerk

  Glas zetten

  Onze professionals: de ruggengraat van ACG Schildersbedrijf

  Bij ACG Schildersbedrijf begrijpen we dat in een zorginstelling 24/7 wordt geleefd en gewerkt. Daarom zijn onze 30 gediplomeerde professionals niet zomaar schilders; ze zijn specialisten die zich aanpassen aan jouw unieke behoeften. Ze plannen en voeren hun werkzaamheden uit met minimale verstoring, zodat patiënten en medewerkers zo comfortabel mogelijk blijven.

  Veel gestelde vragen

  De duur van het project hangt af van de grootte, de complexiteit en de wensen. Na evaluatie geven we een tijdsinschatting van het project.
  Absoluut. We zijn flexibel en we kijken samen naar een zo efficiënt mogelijke planning, waarbij we de dagelijkse activiteiten zo min mogelijk verstoren.
  We bieden een onderhoudsabonnement aan. Hierbij komen we langs voor een jaarlijkse inspectie voor een periode van 10 jaar. We voeren, indien nodig, onderhoud en reparatie uit.

  Onze manier van werken

  We hechten groot belang aan constante communicatie. Vanaf het eerste gesprek tot de laatste penseelstreek houden we je op de hoogte van onze vorderingen, eventuele uitdagingen en oplossingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

  Behoefte aan een échte  vakman?

  Bel mij terug!

  Name(Vereist)
  Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Neem contact op voor een fijn gesprek

  ACG Schilders & Totaalonderhoud

  Adres

  Von Suppéstraat 26
  5011 EE Tilburg, Nederland

  013 8 50 80 02
  info@acg-schildersbedrijf.nl

  BTW NL861690746B01
  KVK 80491251