ACG
4.8
powered by Google
js_loader

ACG is zo’n bedrijf dat klantgericht en proactief met je meedenkt. Je hebt als beheerder van vastgoed al genoeg aandachtspunten.  Dat begint al bij de inspectie, de zorgvuldige opname en de onderbouwing van de punten die we signaleren. Dat doen we zodat je het onderhoud op tijd kan plannen en budgetteren. Want op spoedklussen of financiële tegenvallers, daar zit niemand op te wachten.

Uw partner om goed voor de dag te komen

Klantgericht adviseren en luisteren

Betrokken met klant en collega

Duurzaam werk en materiaal

Resultaat gericht (team)werk

Proactief

We luisteren eerst goed naar jou als klant. Wat zijn je wensen, aan welke eisen moet je pand voldoen? Wij brengen de mogelijkheden in kaart. Uiteraard doen we dat altijd goed onderbouwd. De keuze is vervolgens aan jou. Doordat we vochtproblemen en slijtage vroegtijdig constateren, ben je voorbereid en kan vaak erger worden voorkomen. Je kunt je onderhoudswerkzaamheden op tijd plannen en je kunt budgetten precies afstemmen op te verwachten werkzaamheden.

Kwaliteit 

We werken met een team gediplomeerde schilders. De kwaliteitsproducten zijn afgestemd op de omgevingsinvloeden en de gebruikersintensiteit waaraan ze moeten voldoen. Onze eigen schilder- en onderhoudsprofessionals pakken de schilder- of onderhoudsklus zorgvuldig op. We zorgen voor goede communicatie met de gebruikers van het pand. Maar ook als er meerdere partijen tegelijk aan een project werken vinden we communicatie belangrijk. Dan maken we goede afspraken en werken zoveel mogelijk samen en langs elkaar heen zodat er geen vertraging ontstaat. 

U weet precies waar u aan toe bent.

Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk jarenlang meegaat. En over de uitvoering hoef je je niet druk te maken. Want bij ACG zijn de onderhoudswerkzaamheden op elkaar afgestemd en komen we onze afspraken na.  

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251