ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Duurzaam resultaat

We maken je preventief attent op kleine bouwtechnische oplossingen. Dat doen we om ervoor te zorgen dat schilderwerk duurzaam resultaat oplevert. We willen voorkomen dat er enkele jaren na een grote schilderbeurt al problemen ontstaan. We laten je weten welk onderhoud je op korte of op langere termijn mag verwachten. We schilderen graag, maar wel voor een duurzaam resultaat.

Echte schildersklus

Onderhoudstimmerwerk is een echte schildersklus. Detaillering van kozijnen, gootaftimmering, boeidelen vervangen of geveltimmerwerk. Deuren en kozijnen plaatsen en onderhouden, bijvoorbeeld bij houtrot en houtdeelvervanging of andere nodige aanpassing. Ook voor het plaatsen van een extra kozijn draaien we onze hand niet om. 

De door rot of schimmel aangetaste houten delen, frezen we uit en behandelen we met een sterke primer. Aangetaste componenten vullen we met een epoxyplamuur, een plamuur met hoge dampdichtheid en chemicaliën bestendig. We werken met toonaangevende kwaliteitsproducten zoals bijvoorbeeld Repair care. We houden innovaties en productontwikkelingen nauwlettend voor je in de gaten voor een optimaal resultaat. Gewoon zoals je dat van ons mag verwachten.

ACG-Algemeen-Onderhoud-Kitten_glas_buiten

Voegrenovatie

Voegwerk, vensterbanken, ze hebben buiten nogal wat te lijden. Het kan jarenlang goed gaan maar op enig moment is het oude voegwerk onvoldoende en kan er vocht ontstaan. Funest voor jouw muren. Dan is het tijd om voegen, vensterbanken en raamdorpelstenen uit te frezen en te vervangen. Wij nemen de werkzaamheden op en zorgen ervoor dat alle nodige materialen voorhanden zijn als we aan je klus beginnen. Zo laten we je renovatiewerkzaamheden snel en zonder vertraging doorlopen.

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251