ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Denk je nu, hoe moet ik dat aanpakken? Dan is het tijd voor een goed gesprek met ACG. Die leggen je namelijk precies uit waarmee ze het verschil maken. Zij vinden dat heel gewoon. Want jouw kostbare woning wil je graag in goede staat houden. Daarom bieden we jou de optimale zekerheid die je zoekt voor het schilderen en onderhouden van jouw woning.

Dit is onze kracht

Resultaat gericht (team)werk

Medewerkers met vakmanschap

Duurzaam werk en materiaal

Klantgericht adviseren en luisteren

We maken graag het verschil. 

Wij willen die schilder zijn waarover jij tijdens een feestje maar wat graag vertelt, dat jouw schildersklus perfect is gelopen. Iemand die vertelt dat niet alleen het schilderwerk maar ook het bijbehorende onderhoudswerk gelijk werd opgemerkt zodat jij je de komende tijd geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van jouw huis. En dat je ook nog eens fijne mensen over de vloer had, die gewoon hun afspraken nakomen en zelfs de rommel netjes opruimen.

Goed schilderwerk – goed onderhoud

We luisteren naar jouw wensen en tijdens de opname van de woning kijken we net dat beetje verder. Is dit wat je graag wilt, zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van de schilder die je in de arm neemt? We voldoen niet voor niets aan alle kwaliteitseisen die je van een vakschilder mag verwachten. En zo doen we dat eigenlijk gedurende het gehele traject. Een vakkundige opname, een duidelijke offerte waarin jij precies vindt wat je mag verwachten en steengoede gediplomeerde schilders over de vloer. Want we maken duidelijke afspraken. En die komen we na. 

OnderhoudNL garantie

ACG Schilders- en Totaalonderhoud is aangesloten bij OnderhoudNL. We voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die hiervoor nodig zijn. Dat doen we om onze klanten optimale zekerheid te bieden. Want de passie van onze medewerkers is mooi. Maar we snappen ook dat je kiest voor zekerheid. 

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251