ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Kies voor uitbesteding van professioneel schilderwerk

Als aannemer weet je dat elk detail telt. Het schilderwerk is geen uitzondering. Wij weten door onze ervaring met aannemers wat een je zoekt: kwaliteit, snelheid en zo min mogelijk zorgen. Door te kiezen voor uitbesteding van professioneel schilderwerk bij ACG Schilders profiteer je, als aannemer, van de volgende voordelen:

  • Bespaar kostbare tijd voor andere onderdelen van het project
  • Kies voor kwaliteit van topmerken en gediplomeerd personeel
  • Veranderende omstandigheden of eisen? Wij passen ons gemakkelijk aan

Door onze ervaring met verschillende projecten weten we dat het niet alleen draait om goed schilderwerk. Een betrouwbare, efficiënte en kwalitatieve samenwerking maakt het verschil.

Dit zijn onze vakgebieden

Binnen- en buiten schilderwerk

Schilderwerk van kozijnen

Behangwerk

Stucwerk

Onderhoudstimmerwerk

Glas zetten

Schilderwerk voor aannemers: wij denken mee

Schilderwerk is niet het enige wat wij doen. We bieden aanvullende diensten aan om je project tot een succes te maken. Of het nu gaat om kleine reparaties, het plaatsen van, glas, behang of stucwerk. Wij hebben 30 experts in dienst en zijn direct inzetbaar.

We denken actief met je mee om oplossingen te bieden die passen bij de unieke eisen en uitdagingen van jouw bouwproject. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn, zodat we samen het project laten slagen, van start tot finish.

Veel gestelde vragen

Het uitbesteden van schilderwerk aan een gespecialiseerd bedrijf biedt meerdere voordelen zoals tijdsbesparing, hoge kwaliteit van materialen en flexibiliteit.
We maken samen afspraken over dergelijke situaties. Een oplossing kan bijvoorbeeld het inzetten van extra mankracht zijn.
Flexibiliteit is belangrijk voor ons. Bij veranderende eisen of onvoorziene veranderingen passen we ons aan, zonder dat dit een grote impact heeft op de planning of het budget.

Project

Het interieur aanpassen is bij Wijffels kantoor- en projectinrichters een continu proces. Hun showroom is het visitekaartje voor de trends in kantoor- en projectinrichting. Gefaseerd hebben we kantoren, spreekkamer en directiekamer opgefrist. Wanden en houtwerk werden op basis van het interieurontwerp van Wijffels, gerestyled. 

We werken ook regelmatig voor de externe projecten van Wijffels. Het vertrouwen is dusdanig dat ze na het ontwerp, de tekeningen aan ons uit handen geven waarna we alle werkzaamheden wat betreft schilder- en behangwerk verder oppakken. 

Werkwijze voor projecten

Een gestructureerde werkwijze en planning is van belang bij onze werkzaamheden. Ons schilderwerk start doorgaans met inspectie en overleg. Op deze manier zorgen we ervoor dat de projectdoelen en – eisen helder zijn. Vervolgens stellen we een startdatum en een werkplan vast, inclusief tijdsschema en benodigde materialen.

Gedurende het gehele project is er voortdurend communicatie. Zo bewaken we de kwaliteit en de voortgang van het project.

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251