ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Het interieur aanpassen is bij Wijffels kantoor- en projectinrichters een continu proces. Hun showroom is het visitekaartje voor de trends in kantoor- en projectinrichting. Gefaseerd hebben we kantoren, spreekkamer en directiekamer opgefrist. Wanden en houtwerk werden op basis van het interieurontwerp van Wijffels, gerestyled. 

We werken ook regelmatig voor de externe projecten van Wijffels. Het vertrouwen is dusdanig dat ze na het ontwerp, de tekeningen aan ons uit handen geven waarna we alle werkzaamheden wat betreft schilder- en behangwerk verder oppakken. 

De uitvoering

De muren in het directiekantoor werden voorzien van diverse kleurstellingen. De spreekkamer kreeg een designbehang. Een andere wand werd voorzien van Woodupp, akoestische panelen die niet alleen voor geluidsreductie zorgen maar ook beschikken over een decoratieve en eigentijdse uitstraling.

Het resultaat

Het is voor Kevin Wijffels, eigenaar van Wijffels kantoorinrichters van belang om zijn bedrijf van een optimale en eigentijdse uitstraling te voorzien. Dat het kantoor bij deze klant tip top in orde moet zijn spreekt voor zich. Een up to date uitstraling voor de representativiteit die opdrachtgevers verwachten bij een kantoorinrichter.  

De samenwerking resulteert in een betrouwbaar partnerschap waarbij we als ACG op regelmatige basis samenwerken aan de externe projecten van Wijffels. 

Meer informatie over

Opdrachtgever aan het woord

Kevin Wijffels
Directeur Wijffels kantoorinrichters

“Wij schilderen alleen met ACG, want daar kunnen we op vertrouwen. We weten precies wat we kunnen verwachten en hebben achteraf nooit gedoe met klanten omdat er iets niet in orde is.” Kevin Wijffels, directeur bij Wijffels kantoorinrichters is er duidelijk over. In ACG vindt hij een professionele partij die hij graag inschakelt bij complete projectinrichtingen voor de opdrachtgevers van Wijffels kantoorinrichters. “Dat is een kwestie van vertrouwen” vertelt Kevin. De jarenlange samenwerking met ACG staat garant voor vakwerk en tevreden klanten. “Met ACG komt het gewoon altijd goed. Ze hebben net als wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Er is nooit gedoe en van losse eindjes, daar houden we allebei niet van.” Aldus Kevin.

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251