ACG
4.8
powered by Google
js_loader

De voordelen van airless spuiten

Voor sommige projecten loont het om te kiezen voor deze techniek. Het bespaart tijd en je behaalt een strak resultaat. We duiken hieronder dieper in de voordelen van airless sluiten en wanneer wij deze techniek verkiezen boven het traditionele rollen:

  • Efficiënt bij grote oppervlakken: airless spuitwerk is bijzonder efficiënt voor grotere oppervlakken. Je krijgt meer vierkante meters gedaan in minder tijd. Denk aan je net opgeleverde nieuwbouwwoning of een groot bedrijfspand
  • Snellere dekking: waar je normaal gesproken misschien drie lagen moet rollen voor een dekkend resultaat bij een grote kleur wijziging, bereik je met airless spuitwerk dezelfde dekking in slechts twee lagen
  • Gladder resultaat: vergeet de oneffenheden en strepen die je krijgt als je zelf de verfroller en kwast oppakt. Airless spuitwerk levert een gladde en egale afwerking op. En dit geldt niet alleen voor muren en plafonds, maar ook voor onder andere kozijnen, deuren, radiotoren en keukens

Dit is onze kracht

Resultaat gericht (team)werk

Medewerkers met vakmanschap

Duurzaam werk en materiaal

Klantgericht adviseren en luisteren

Ideaal voor verschillende projecten

Deze techniek is ideaal voor het snel en efficiënt transformeren van grote bedrijfsruimtes, instellingen of zelfs hele kantoorgebouwen. Het zorgt voor een professionele uitstraling.

En ook voor particulieren is airless spuitwerk een gamechanger, Vooral bij een nieuwbouwwoning is airless spuiten efficiënt. We toveren de grote en kale muren en plafonds in een mum van tijd om tot afgewerkte oppervlakken, zodat het verhuizen kan beginnen.

En airless spuiten is niet alleen geschikt voor muren en plafonds. We brengen onder andere ook lak aan op bijvoorbeeld:

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Radiatoren
  • Keukens
  • Rabatgevelbekleding

Veel gestelde vragen

Hoewel de initiële kosten van airless spuitwerk iets hoger kunnen zijn, biedt het op de lange termijn vaak meer waar voor je geld. Dankzij de snellere dekking en efficiëntie bespaar je op arbeidskosten en materiaal.
Nee, niet elke verf is geschikt. Het is belangrijk om latex muurverf te gebruiken die speciaal is geformuleerd voor airless spuitmachines. Dit zorgt voor het beste, meest egale resultaat. We overleggen, voordat we aan de slag gaan, altijd welke techniek het beste is voor jour project.
De droogtijd kan variëren afhankelijk van de gebruikte verf en de omstandigheden zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Je kunt meestal binnen een paar uur na het aanbrengen alweer de ruimte in, maar het is altijd goed om dit te overleggen met je schilder voor de specifieke details.

Topverf voor een strak airless resultaat

Bij airless spuitwerk draait alles om precisie, en dat begint met de juiste verf. Voor deze techniek wordt speciale latex muurverf gebruikt die specifiek is ontwikkeld voor airless spuitmachines. Deze verf is geformuleerd om naadloos door de machine te stromen en een super strak resultaat op je muren of plafonds te leveren.

Gerelateerde projecten

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251