ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Kosten schilderwerk

Het bepalen van de kosten voor schilderwerk kan op twee manieren: via een vast uurtarief of een prijs per m2.

Type schilderwerken (prijs per m2)Kosten
Wanden en plafondsVanaf €9
Renovlies + texenVanaf €16,50
Aanbrengen behang€20

Type schilderwerken (vaste prijs)Kosten
Binnendeurkozijn met deurVanaf €185
Open trap (13 tredes)€950
Kleine tussenwoning (kleiner dan 100 m2)€1.500
Standaard tussenwoning/hoekwoning€4.250

Wil je een exacte prijs ontvangen voor jouw klus? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies

Jij bepaalt de sfeer en de nuance. Kleuren en samenstellingen zijn er legio. Wij adviseren je over passende producten en technieken. En als je dat wilt, kleuren we alvast een voorbeeld voor je in. Zodat je precies kunt zien wat je mag verwachten. Kom je er ondanks dat niet uit? Dan kijkt een interieur- of verfspecialist onafhankelijk met je mee. We spelen met maatwerk in op jouw specifieke situatie. ACG zorgt voor fantastisch mooie ruimten om prettig in te wonen en werken.

Binnen schilderwerk

Bij ACG worden we ieder dag weer blij van de grote diversiteit in ons werk. Wil je warme natuurlijke tinten voor een gezellige uitstraling of juist een stoere industriële look? Wij gebruiken de materialen en technieken die aansluiten bij jouw wensen. Schilderwerk moet daarnaast perfecte bescherming bieden aan de omstandigheden. Denk aan hygiëne, afwasbaarheid, stoot- of kras bestendigheid enz. Vraag een offerte aan voor een overzicht van de kosten voor een kosten schilder binnen.

Of we nu spuiten, rollen of met de kwast schilderen ‘t is ons om het even. En werkt een jet roller net even wat sneller en gemakkelijker? Geen probleem dan doen we dat. De ervaring leert dat iedere omgeving zo zijn eigen wensen en specifieke oplossingen kent.

Buiten schilderwerk

Onderdelen als gevels, kozijnen, aftimmering, goten, klossen, kolommen, enz. hebben buiten nogal te lijden. Of ze nu van hout, staal, kunststof, steen, etc. zijn. Weersinvloeden kunnen maar beter geen vat krijgen op de overschilderbare delen van jouw waardevolle pand. Je wilt tenslotte dat slijtage en schimmelvorming worden voorkomen. Bij buitenschilderwerk vinden we het dan ook heel normaal om al deze punten eerst goed onder de loep te nemen. We zetten ons bouwkundig inzicht graag voor je in. En waar nodig nemen we het onderhoudswerk gelijk voor je mee. 

Je kunt rekenen op duurzaam onderhoud

Trend of traditioneel? Welke uitstraling je ook kiest, minimalistisch, industrieel, mat of glanzend. Wij werken met hedendaagse technieken om snel en goed vakwerk te leveren. Daarbij kiezen we de werkwijze en producten die het milieu zo minimaal mogelijk belasten. Bewuste keuzes van verven, primers, kwasten en logistieke efficiëntie zorgen ervoor dat we bijdragen aan een maatschappij waarin het thema duurzaam niet meer weg te denken is. 

De zekerheid van ACG

Goed opgeleide vakmensen, die ook nog eens enthousiast en met passie voor hun vak aan de slag gaan. Een ACG-er komt zijn afspraken na, komt op tijd en ruimt de gemaakte rommel ook weer netjes op. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251