ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Tom Schreurs, de voorzitter van VVE De Eilanden was voor het onderhoud van Woongebouw Bernini in Breda op zoek naar een schildersbedrijf dat kwaliteit levert maar niet TE massaal is. Hij vroeg ons om een voorstel voor het buitenschilderwerk van dit woongebouw dat volledig omgeven is door water. Doordat het gebouw in een U-vorm was gebouwd hebben zij te maken met diverse weersinvloeden die het onderhoud van het gebouw beïnvloeden.

De uitvoering

Voordat onze schilders aan het werk gingen vond er ter plaatse een uitgebreide inventarisatie plaats. Vervolgens zijn we verder met Tom in gesprek gegaan en hebben we gewezen op de mogelijkheden en toekomstige verwachtingen van onderhoud.

  • Wat is de status van de kozijnen?
  • Wat zijn de diverse weersinvloeden die van toepassing zijn op diverse gevels in verband met de U vorm van het pand,
  • Hoe bereiken we moeilijk begaanbare plaatsen bij dit complex, dat omringd is door water?

Vervolgens rolden we in overleg met de VVE het plan uit waarin we de VVE attendeerden op de onderhoudsmogelijkheden en toekomstige verwachtingen.

Afgestemd op de beschikbare budgetten adviseerden we in prioritering van de werkzaamheden. De meest noodzakelijke werkzaamheden hebben we bewust voor de winter uitgevoerd zodat aan die onderdelen alvast bescherming kon worden geboden.

In het voorjaar gingen we van start met de zuidwest gevels. Vervolgens besloot de VVE ook alle overige in kaart gebrachte onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren. Dan gaan we planning-technisch opschalen om dat mogelijk te maken.

Het resultaat

Woongebouw Bernini straalt een prettige en goed onderhouden woonomgeving uit. Precies zoals de bewoners van dit woongebouw verwachten. Een mooie representatieve aanblik van het gebouw dat prachtig omgeven is door water. Strak geschilderd en goed beschermd tegen alle weersinvloeden die in ons Hollandse klimaat bij de diverse seizoenen horen.

De opdrachtgever

Tom Schreurs
VVE de Eilanden

“De snelheid en toegankelijkheid van Angelo vallen op. De communicatie is duidelijk, deskundig en transparant. Doordat de status van de diverse zijdes van het pand wisselend waren, kwam er ook een specifieke aanpak die elke onderhoudsstatus vereiste.” Vertelt Tom.
“Zowel in het offertestadium als gedurende de uitvoering valt ACG positief op t.a.v. andere onderhoudsbedrijven. Of het nu gaat om de medewerkers op kantoor of de vakmannen op de klus, de communicatie, vakmanschap en betrokkenheid is een echte pré.
Het was de eerste keer dat we samenwerkten met ACG. Kiezen voor kwaliteit blijkt met ACG een goede keuze. Een volgende keer zullen wij deze professionals zeker opnieuw vragen om deel uit te maken van het onderhoudsteam. Ze gaan zorgen voor een jaarlijkse inspectie en wij komen niet meer voor verrassingen op het gebied van onderhoud te staan.” aldus Tom Schreurs.

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251