ACG
4.8
powered by Google
js_loader

De voorzitter van de VVE van dit bedrijfsverzamelgebouw in TilburgRob van Poppel was op zoek naar een schildersbedrijf dat verder kijkt dan een eenmalige klus. Zij zochten een serieuze partner die meedenkt over schilders- en onderhoudswerkzaamheden voor nu maar ook in de toekomst. Zodat het onderhoud van het bedrijfsverzamelgebouw voor de langere termijn kon worden geregeld. 

De Klus

Tijdens een uitgebreide opname namen we de volledige detaillering onder de loep. We zorgden ervoor dat alle onderhoudspunten in kaart werden gebracht en prioriteerden de werkzaamheden. We maakten een overzicht van onze constateringen zodat Rob een keuze kon maken op basis van ons onderbouwd advies en de werkzaamheden kon afstemmen op budgettaire haalbaarheid. 

Het resultaat

We gingen met het totaalproject aan de slag. Het bedrijfsverzamelgebouw werd volledig geschilderd en ook het nodige onderhoud werd uitgevoerd. Het resultaat;

  • Draaiende delen van ramen en deuren klemmen niet meer. 
  • Verouderde Komo glaslatten werden vervangen voor neuslatten voor een betere afwatering. 
  • De beglazingskit werd vervangen om inwatering te voorkomen. 
  • Houten luifels werden vervangen door Trespa, een onderhoudsvriendelijk materiaal, om duurzaam een nette uitstraling van de entrees van de diverse gebruikers van het bedrijfsverzamelgebouw te borgen. 
  • De onderhoudscyclus voor de lange termijn is vastgelegd.

De opdrachtgever aan het woord

Rob van Poppel
Voorzitter VVE Mont des Renard

We merkten eigenlijk direct al het verschil. Angelo kwam diverse keren langs voordat er een offerte lag in plaats van snel een prijs te overleggen. Er werd serieus werk gemaakt van onze aanvraag en het in kaart brengen van de onderhoudskosten voor de toekomst. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid verlopen. We werden continu op de hoogte gehouden en geïnformeerd, ook als er onverhoopt nog een klein probleem werd geconstateerd dat verstopt zat onder de oude lak. We kijken uit naar de langdurige samenwerking met ACG Schilders en Totaalonderhoud en verwachten niet meer voor verrassingen te komen staan. Mooi toch, als onvoorziene onderhoudskosten verleden tijd zijn.” Aldus Rob.

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251