ACG
4.8
powered by Google
js_loader

De jaren dertig woning in Tilburg van Erwin en Meriam kreeg een volledige schilderbeurt zowel binnen- als buitenshuis. Het schilderwerk vond plaats gedurende andere grote onderhoudswerkzaamheden. Het gezin kon gedurende de werkzaamheden in de woning verblijven.  

Anekdote; Alle werkzaamheden vonden plaats gedurende het examenjaar van de dochter. Deze slaapkamer moest dus snel op orde zijn. 

De Klus

We begonnen met het volledige buitenschilderwerk. De doorlooptijd van de klus moest in verband met de permanente bewoning van het gezin zo veel mogelijk worden beperkt. 

We begonnen in het najaar met het buitenschilderwerk. Dat was medio november afgerond waarna we direct binnen aan de slag konden. Plafonds, wanden, kozijnen en deuren. We hebben ze allemaal onder handen genomen. De bewoners maakten de keuze om van een standaard lichte woning de transformatie naar zwart aan te gaan. 

Het resultaat – ACG

Niek adviseerde welke producten het beste konden worden ingezet. Met een prettige en professionele begeleiding werden de inspiratie en de uiteindelijke keuzes omgezet naar passende producten en samenstellingen van zowel kleuren als materialen. 

  • Voordat we met het buitenschilderwerk aan de slag gingen zorgden we voor de nodige bouwkundig aanpassingen zoals het gangbaar maken van ramen en deuren door het nodige schaaf- en stelwerk. 
  • Houtdeelvervanging aan de dakkapel.
  • De achterwand in de keuken schilderden we zwart. We gebruikten hier reinigbare lak die tegen een stootje kan.
  • We realiseerden een echte wallpower door het design maatwerkbehang op een bepaalde positie van de wand te zetten zodat het zo krachtig mogelijk tot zijn recht komt.
  • Door de transformatie van wit naar zwart werd een echte WAUW factor gerealiseerd.

De opdrachtgever

Meriam van der Ven

“Nadat het schilderwerk buiten soepel en naar volle tevredenheid was verlopen, wilden we binnen graag met dezelfde schilders werken. Dat kon geregeld worden.” Vertelt Meriam. “Het vertrouwen in het schildersteam was inmiddels zo groot dat wij met een gerust hart naar ons werk zijn gegaan. Het advies van Niek hebben we naadloos opgevolgd. Zowel wat betreft de kwaliteit van de verf als de zwarttinten die werden toegepast.
Ook de keuze van de slaapkamers van de kinderen, waarvoor ze zelf inspiratie hadden opgedaan, werd helemaal naar wens uitgevoerd. En het naadloze Daisy James designbehang dat in één geheel in de keuken is geplakt komt helemaal tot zijn recht.
Eigenlijk is onze woning naast een prettige woonomgeving ook een mooi visitekaartje geworden voor ACG Schilders en Totaalonderhoud. We bevelen deze vakmannen dan ook van harte aan.” Aldus Meriam van der Ven.

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251