ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Ongewenste vlekken en patronen in de buitengevels van basisschool ‘De Petteflet’ constateerde Bornadvies, adviesbureau voor beheer en onderhoud van vastgoed. Ook het nog niet geschilderde metselwerk en de voegen vroegen om aandacht. Dat was het moment dat Bornadvies ACG als expert inschakelde.

De uitvoering

Na een grondige inspectie en opname constateerden we dat de kozijnen op het dak onvoldoende waren onderhouden. De kit ten behoeve van de dilatatievoegen was uitgehard, waardoor de gewenste flexibiliteit niet meer voldeed. Omdat we onderhoudsproblemen op termijn zoveel mogelijk willen voorkomen, kijken we tijdens een inspectie altijd net iets verder dan de vraag.

We leggen een gedegen advies neer dat we onderbouwen met foto ’s van de situatie op het moment van opname. De opdrachtgever kan dan beslissen welke werkzaamheden hij prioriteit geeft en welke worden meegenomen in toekomstige onderhoudsplannen.

Voor De Petteflet verzorgden we het reinigen en opvoegen van de gevels en we herstelden de dilatatievoegen. We schilderden kozijnen en verzorgden houtrotreparaties en voegden de loodslab opnieuw. De gevels werden geschilderd en het naambord werd voorzien van een volledig nieuw logo. 

Het resultaat

Een representatieve school die goed beschermd is tegen alle weersomstandigheden. En het verzorgde onderhoud van het pand draagt bij aan een prettige leer- en werkomgeving.

We hebben bij dit project de werkzaamheden zoveel mogelijk in de schoolvakanties gepland. Dit om overlast voor leraren en leerlingen zoveel mogelijk te beperken. Ondanks dat we niet alle overlast konden voorkomen zorgden we ervoor dat de gebruikers met minimale hinder konden werken en leren. 

Meer over

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251