ACG
4.8
powered by Google
js_loader

De twee verdiepingen van het nieuwbouw kantoorpand van A Brand New Day (ABND), Brand Builders in Breda transformeren. De initiële vraag; het plaatsen van een aantal nieuw te plaatsen wanden, deze te voorzien van glasweefselbehang en af te werken met standaard RAL 9010 muurverf, kwam van Van Dijk Afbouwprojecten B.V. 

Dit mondde uit in de uitvoering van het gehele schilder- en behangwerk inclusief decoratieve wandbekleding. Alles volgens het interieurplan van Studio MFD. Ontwerper Martijn Frank Dirks wist precies wat hij wilde creëren. ACG dacht mee in de productkeuze en zorgde voor de juiste beleving die paste in iedere specifieke themaruimte. 

De Klus

Samen met projectleider Marion van der Aa gingen we aan de slag om dit kantoorpand exact die spraakmakende look & feel te geven, die de interieurontwerper voor ogen had. 

We gingen met Marion in gesprek en adviseerden de mogelijkheden en diversiteit aan materialen om te komen tot een ware beleving voor de medewerkers en bezoekers van het kantoor van ABND. Diverse materialen en technieken werden toegepast. Met uiteenlopende materialen van kleuren, schildertechnieken, maatwerkbehang met specifieke prints, tot tapijt tegen de wanden om het beoogde resultaat te creëren. 

Het resultaat

Elke ruimte is getransformeerd naar de unieke beleving die de verschillende thema’s uit moesten stralen. Van een ‘botanical garden’ tot een heuse ‘redroom’. Van vergadercontainers tot directieruimtes. We konden hier een grote diversiteit aan materialen en technieken inzetten. Onze medewerkers vonden het maar wat mooi om in één project zoveel verschillende werkzaamheden en materialen te mogen toepassen. Het winnen van de Nationale SchildersVAKprijs 2021 in de categorie nieuwbouw- en renovatie schilderwerk op basis van dit project was de kroon op het werk.

De opdrachtgever aan het woord

Marion van der Aa
Projectleider

“Het mooie van dit project is dat de uitvoering exact is geraakt zoals de bedoeling was. Alle partijen zijn razend enthousiast. De medewerkers van ABND in Breda ervaren het als een cadeautje om in zo’n prettige en inspirerende omgeving hun werk te kunnen doen. Gasten zijn enthousiast over de gecreëerde sfeer en beleving.
Het werken met ACG was fantastisch. Zelfs als het even niet volgens plan verliep bleven ze continu meedenken in oplossingen. Angelo en zijn team waren erg betrokken en toegewijd in dit project. Proactief, denken in oplossingen en flexibel ingesteld. De borrel die bij ons werd georganiseerd voor deze topprestatie was dan ook dik verdiend.”

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251