ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Een volledige transformatie van een jaren dertig woning in Tilburg. De woning werd aangepast aan hedendaags comfort, de prachtige uitstraling van het pand bleef behouden. Studio Ow zorgde voor een geheel nieuw interieurontwerp. Nadat het pand volledig was gestript en de bouwkundige aanpassingen hadden plaatsgevonden, schilderde ACG de ondergronden van de nieuwe indeling. 

De uitvoering

We gaan eerst in gesprek met onze klant. Dat is nodig om de juiste producten te kunnen kiezen. We overleggen samen wat de gebruikers ervan verwachten, hoe intensief het gebruik is, of een afwasbare coating gewenst is, enzovoorts. En we bespreken de diverse kleursamenstellingen. In dit geval creëerden we een prachtig contrast door zwarte balken te combineren met strakke wanden. Met reinigbare muurverf zorgden we voor een blijvend matte uitstraling. We voorkomen met deze muurverf dat de wanden niet of nauwelijks opglanzen, bijvoorbeeld bij reinigen of veelvuldig langs de wanden af te lopen. Het product en de kwaliteit stemden we exact af op de gebruikerswensen. 

Het resultaat

Met een team van uiteenlopende experts werd het pand voorzien van het gewenste comfort en werd er een unieke uitstraling gerealiseerd. Het volledige project kreeg niet voor niets een plaats in het prestigieuze blad ‘The Art of Living’. 

Studio OW, is een bekende partner voor ons. Zij kennen onze aanpak en vertrouwden op zowel de expertise van ACG als van de samenwerkende partners. In dit project werkten we onder andere samen met WIK Interieurbouw en Technisch Bureau TOP. De communicatie verloopt snel en gemakkelijk, we weten wat we van elkaar mogen verwachten en kunnen daardoor efficiënt en zonder vertraging samenwerken. Vogels Bouwmanagement, die in nauwe samenwerking met Studio OW zorgde voor de bewaking van het bouwproces zijn evenals hun opdrachtgevers maar wat blij met het resultaat.  

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251