ACG
4.8
powered by Google
js_loader

Een stralende woning. Mooi in de lak mét 10 jaar garantie op je schilderwerk. Bij ACG kan dat! Een ideale oplossing als je jouw woning duurzaam wilt onderhouden. Dat kan heel gemakkelijk door een vast bedrag per maand ben je verzekerd van vakkundig onderhoud aan je woning. Onze schilders- en onderhoudsprofessionals zorgen jaarlijks voor de nodige aandacht aan uw woning. Door tijdig onderhoud worden onvoorziene onderhoudskosten voorkomen. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgeloos genieten van je woning. 

Een garantieplan, wat is het?

Het onderhoud aan je woning vraagt om regelmatige aandacht. En die terugkerende schilderbeurt is een behoorlijke onderhoudspost. Dan hebben we bij ACG de ideale oplossing. Met het schilder garant plan komen we jaarlijks bij je langs om je woning te onderhouden. Dat doen we transparant door duidelijke afspraken te maken en te werken met een overzichtelijke checklist. Wij zorgen ervoor dat je woning bestand blijft tegen alle weersinvloeden en dat jij niet voor verrassingen komt te staan.

We maken duidelijke afspraken

Persoonlijke contact en één vast aanspreekpunt. Onze ACG-er neemt jaarlijks vanzelf contact met je op. Wij houden alle details voor je in de gaten en werken onderdelen waar nodig netjes bij. Van het wassen van het schilderwerk en ramen, een her-schilderbeurt tot een volledige schilderbeurt aan je woning. Kwetsbare delen worden op tijd gesignaleerd en waar nodig tussentijds behandeld. Je begrijpt het al, verdere slijtage krijgt geen kans en onnodig grote onderhoudskosten komen niet meer voor. Lekker gemakkelijk zo’n duurzaam onderhouden woning. 

Je voordelen op een rijtje

We leggen onze afspraken voor je vast. Je hebt een duidelijk overzicht van de te verwachten werkzaamheden. Jouw ACG aanspreekpunt neemt na controle en uitvoering alles nog een keer met je door. Zodat je precies weet wat de stand van zaken is. Wat je sowieso van ACG mag verwachten:

Je voordelen op een rijtje

We leggen onze afspraken voor je vast. Je hebt een duidelijk overzicht van de te verwachten werkzaamheden. Jouw ACG aanspreekpunt neemt na controle en uitvoering alles nog een keer met je door. Zodat je precies weet wat de stand van zaken is. Wat je sowieso van ACG mag verwachten:

10 jaar schilder garantie

Geen onverwachte kosten

Prettige vakmensen en duidelijke afspraken

Jaarlijkse inspectie en onderhoud 

Klein schilder- en onderhoudswerk 

Herschilderen van je woning

Voorkomen van grote schades

Interesse? 

Hebben we je interesse gewekt? Dan komen we vrijblijvend bij je langs. We spreken snel met je af voor een duidelijk offerte. Je woning wordt na een uitgebreide schilderbeurt opgenomen in het garantieplan zodat je jaarlijks kunt rekenen op het nodige onderhoud. Je hoeft er zelf eigenlijk niks meer aan te doen. Wij nemen automatisch contact met je op. 

Behoefte aan een échte  vakman?

Bel mij terug!

Name(Vereist)
Welk dagdeel komt jou het beste uit?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor een fijn gesprek

ACG Schilders & Totaalonderhoud

Adres

Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg, Nederland

013 8 50 80 02
info@acg-schildersbedrijf.nl

BTW NL861690746B01
KVK 80491251